dijous, 22 de novembre del 2007

Aclariments sobre la conya que es pugui fer amb el nostre nom

Tot i que ens imaginavem que podia passar, també pensavem que la gent seria el suficientment madura com per llegir un blog de becàries i no fer la típica gracieta en relació a la famosa becària que va tenir el Sr. Clinton.
La becaria del sr. Clinton es va fer famosa per les seves "arts" de treball, però no per aquest motiu ja s'ha de pensar que totes les becàries treballem igual.
Tot i que ens ho passem super bé a la biblioteca i hi ha molt bon rotllo amb les "jefes" creiem que el fet d'escollir aquest nom queda reflexat en el primer escrit i que no l'hem escollit amb cap segon sentit.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

us avorriu molt, no???? ja heu escrit dues vegades!!! molt b molt b!! krla suposu k avui nu baixes no??? ki sap... cm t presentes empre per sorpresa, ncara k mai nu hi acabi sent...

a! sc l mariaa!! dma ja texplicare l k ha passat am l teu llit!! potser l deixu xq vegis q ha passat, fa por, numes dir aixo...

apa siauuu krla! i pili tmb!!!!

Anònim ha dit...

Vayaa telaaaa karlaa!! jajaja la biblioteca d'aqui poc a la ruina! :p que es broma que saps que tu dic amb tot l'amor del mon! aleee ja manire pasaant! un petooo!!


PD: soc la marinaa!

Anònim ha dit...

Xiques, no us ho prengueu a mal... preneu-vos-ho amb humor!!!

Pili&Carla ha dit...

Jefa, ja saps que d'humor ens en sobra, però això del símil amb la Lewinsky no mola. Tot i que intuim qui en va ser l'autor, tu el coneixes?jejeje.